Müvekkil Girişi

Şifremi Unuttum

Müvekkil Şifremi Unuttum

Doğrulama Kodu

Haberler14 Avukat İçin Yakalama Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan, aralarında FETÖ elebaşı Gülen'in avukatlarının da olduğu 14 avukat hakkında yakalama kararı verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 14 avukat için yakalama kararı çıkarıldı.Talebi kabul eden hakimlik, avukatlar Mehmet Kasap, Hakan Ekiz, Müslüm Avcı, Mehmet Kadir Filizer, Mustafa Dokumacı, Melik Bayat, Hakan Yıldız, Murat Araç, Talha Aksoy, Mustafa Onur Aslay, Mehmet Rasim Kuseyri, Hayrettin Açıkgöz, Nurullah Albayrak ve Adnan Şeker hakkında yakalama kararı verdi.

GÜLEN'İN AVUKATLARI

Haklarında yakalama kararı çıkarılan avukatlardan Nurullah Albayrak, Adnan Şeker, Talha Aksoy, Mehmet Kadir Filizer, Hakan Yıldız ve Melik Bayat, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen'in avukatları olarak biliniyor.Avukatlardan Adnan Şeker, ayrıca, eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek ile Samanyolu okullarının avukatlığını da yapmıştı. KAYNAK : KARAR
  

12.08.2016 


http://www.hukukmedeniyeti.org/haber/11044/14-avukat-icin-yakalama-karari/